Trigger henter fra Zynk

Andreas Buöen blir ny strategisk rådgiver i Trigger.

84901 d11b7 original
Andreas Buöen blir ny strategisk rådgiver i Trigger.

Andreas Buöen startet i Zynk i 2012, hvor han primært har jobbet med selskaps- og finansiell kommunikasjon, såvel som større oppdrag innen endringskommunikasjon og posisjonering av virksomheter i en rekke bransjer.

– Andreas har en kompetanse som blir svært viktig for Trigger i arbeidet vi gjør sammen med kundene våre. Vårt fokus fremover er å bistå med å utvikle kundenes virksomhet, organisasjon, produkter og tjenester slik at de evner å posisjonere seg for en fremtid som kommer til å bli radikalt annerledes, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Buöen har mer enn ti års erfaring fra organisasjons- og næringslivet, både i Norge og internasjonalt, innen bransjer som teknologi, retail og consulting.

– Som person har jeg alltid vært litt trigger-happy, og som rådgiver ser jeg det nærmest som en plikt å både bredde og fordype min kompetanse, sier Buöen.

I tillegg til Zynk har han tidligere rådgiverbakgrunn fra svenske Kreab og norske Varde Hartmark. I perioden 2007-2010 satt han i ledergruppen for en av Europas største teknologiinkubatorer med base i Stockholm og Singapore, hvor han jobbet tett på både porteføljeselskaper og utviklingen av nye innovasjonskonsepter.

Vanskelig beslutning

Han understreker at det har vært en vanskelig beslutning å forlate gode kollegaer i Zynk, men at han gleder seg til å ta fatt på spennende og nye utfordringer i tiden fremover.

– Trigger er et av markedets mest innovative miljøer, både når det gjelder målgruppeforståelse og strategisk posisjonering, og jeg gleder meg stort til å bidra inn i den mer strategiske og forretningsutviklende reisen Trigger har satt ut på, sier han.