Utviklerkompetanse til Design Container

Byrået har over sommeren styrket sitt tekniske team med webutvikler Imrul Hasan samt fått ny teknisk leder Tommy Vitikka.

38295 a086a original
Imrul Hasan og Tommy Vitikka. Foto: Design Container

Tommy Vitikka har allerde jobbet i to år for selskapet som webutvikler ved siden av masterstudier i informatikk, mens Hasan har over fire års erfaring med webutvikling fra prosjekter både i Bangladesh og Norge.

– Vi er ekstremt fornøyd med å ha fått Tommy inn i Container’n på full-tid. Han kjenner oss godt og har allerede levert mange av våre tekniske arbeider. Hans styrke ligger i at han i tilllegg til å være en dyktig utvikler har gode kunnskaper om interaksjonsdesign og klarer å formidle dette på et kundevennlig språk, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

Imrul Hasan startet hos oss rett før sommeren og har arbeidet gjennom juli. Vi hadde overraskende mange godt kvalifiserte kandidater og er veldig fornøyd med valget vårt. Hasan passer godt inn på teamet og har raskt satt seg inn i våre rutiner og systemer. Han gir oss den ekstra kapasiteten vi har hatt behov for, sier Linnemann.