Vokser videre med nye talenter

Trigger vokser med fem nye rådgivere som skal jobbe med posisjonering, kommunikasjon og kreativ problemløsing.

84709 a8d94 original
Ina Stavrum, Siv Martine Nyborg, Thomas Dragsnes, Hanna Sætre og Henning Hammer Torp.

Bente Kvam Kristoffersen.

– Tiden fremover byr på ekstremt mye spennende for Trigger, både på nye og eksisterende fagområder, da er det avgjørende for oss å ha den riktige kompetansen på huset. Derfor er vi veldig glade for å ha funnet de rette folkene som skal styrke byrået videre, sier daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen.

Trives med problemløsing og varierte oppgaver

Ina Stavrum går inn i rollen som PR-rådgiver. Hun kommer fra Egmont, der hun har jobbet som journalist og forumansvarlig for Kvinneguiden. I tillegg jobbet hun med utviklingen av Sunn Fornuft-plakaten og bidro til #kvinnerinn i 2015, og har tidligere jobbet som journalist i klikk.no, Fædrelandsvennen, Kampanje og Mediehuset Nettavisen.

– Fra utsiden fremsto Trigger som innovative, fremoverlente og ambisiøse. I tillegg virket det som en innmari hyggelig arbeidsplass, og jeg er glad for å se at det også stemmer fra innsiden. Det jeg gleder meg aller mest til er å lære av mine dyktige kollegaer, jobbe med varierte arbeidsoppgaver og ta del i reisen fremover. Det er inspirerende å få være med på, sier Stavrum.

Som PR-rådgiver kommer også Henning Hammer Torp. Han går fra tilsvarende stilling i Circle K, og har det siste året jobbet med omprofileringen fra Statoil til den nye merkevaren. Før dette har han jobbet som journalist i blant annet TV 2 og Nettavisen.

– I Trigger får jeg jobbe sammen med de beste folkene i bransjen og med de mest spennende og innovative prosjektene i Norge. Trigger setter mennesket og verdiskapning i fokus, noe som er viktig for meg. Derfor er det å jobbe her en drøm som går i oppfyllelse, sier Henning.

Thomas Dragsnes er ny innholdsrådgiver i Trigger. Med erfaring både som partner og kommunikasjonsansvarlig for lederkonferansen Oslo Business Forum og som prosjektleder i innholdsmarkedsførings- og produksjonsselskapet VIBBIO, har han er variert bakgrunn som kommer godt med på ulike prosjekter og kunder.

– Jeg har drømt om å jobbe i Trigger i flere år. Da sjansen kom grep jeg den med begge hender, jeg ser virkelig frem til å komme inn i et fantastisk kompetent arbeidsmiljø der jeg håper å utgjøre en forskjell med min varierte bakgrunn, sier han.

Nytt kreativt team

Sist, men ikke minst styrkes Trigger kreativt med to nye kreatører, Hanna Sætre og Siv Martine Nyborg. De har jobbet i team i Schjærven reklamebyrå siden i høst, etter at de gikk ut fra Høyskolen Kristiania i 2016, og har utmerket seg med en rekke gode idéer og kreative løsninger.

– Det er sabla stas å få kome ombord på denne skuta. Trigger har ein visjon eg synast er utruleg spennande. Den kreative og uredde måten å tenke på, kombinert med ei framtidsretta og ung drivkraft, gjer Trigger til eit byrå eg verkelig gler meg til å bli ein del av, sier Hanna som opprinnelig kommer fra Førde.

Siv sier seg enig i det, og utdyper:

– Det føles faktisk ganske uvirkelig at dette er virkelig! Det er utrolig motiverende å få muligheten til å jobbe med en så entusiastisk gjeng, med et hjerte for det de driver med. Jeg gleder meg vanvittig mye til å bli en del av denne reisen.