95489 cd2ad original

Terrie Miller

Markedsansvarlig, AD og designer hos FotoPhono. OL-deltaker og europamester i svømming. Vinner av Impact-Award 2018 som pro bono-konsulent hos Prospera.

Utdannelse

Executive Master of Management programmer ved Handelshøyskolen BI. Bachelor of Communications, Major in Photomedia fra Edith Cowan University. Fine Arts studier ved University of Nebraska–Lincoln.

Jurytjeneste

«Utsmykkingskonkurranse 2014» – FotoPhono og Bølgen & Moi inviterte til åpen utsmykkingskonkurranse hvor alle fotointeresserte/kunstnere kunne delta. Bølgen & Moi Høvikodden holder til i Henie Onstad kunstsenter i Bærum. I restauranten er det to selskapslokaler: Henry Moore med plass til 80 personer og Solvik med plass til 85 personer. I Brasseriet kan man sitte opptil 120 personer, og slår man sammen Brasseriet med Solvik får man et helt lokale for 200 personer. Det er også et eget kurskjøkken, i tillegg til to toaletter. Med utsmykkingskonkurransen var vi ute etter en serie med bilder og/eller foto til utsmykking av lokalene i hele restauranten. Motivvalget var fritt, men det måtte være en opplevelse av et samspill mellom mat, vin og kunst. Juryen besto av Knut Bry, Terrie Miller og Toralf Bølgen.