Spirekommunikasjon logo

Spire Kommunikasjon

Kommunikasjonsbyrå

89689 d28f4 original

Spire kommunikasjon skal gjøre kundenes kommunikasjonshverdag enklere. Vår metodikk, tjenestebredde, erfaring og kunnskap gir grobunn for et fruktbart kundesamarbeid. Kundens innsikt og ambisjoner er tross alt den viktigste drivkraften for å dyrke fram de beste kommunikasjonsløsningene.

Spire er et kanaluavhengig kommunikasjonsselskap. Det betyr at vi står fritt til å anbefale og utvikle de mest målrettede løsningene. Som Innlandets største kommunikasjonsselskap – med mer enn 50 medarbeidere – har vi også styrke og kapasitet til å være en langsiktig og komplett partner for kundene. Vår kundeportefølje inneholder utfordrende og spennende oppdragsgivere over hele landet. Takket være ambisiøse kunder høster vi hver dag nyttige erfaringer som utvikler oss.

Våre kjerneleveranser er strategier, rådgivning, design, innhold, digitale medier, print, profilering og logistikktjenester. Vi er lokalisert på Jessheim, Kongsvinger, Flisa, Elverum, Trysil og Oslo.

Selv om vi har flere lokasjoner er vi samlet om én ambisjon; å være et drivhus hvor dine ambisjoner kan dyrkes fram til bærekraftig kommunikasjon.