Det tar lang tid å lage god mat fort

Sendt inn av
NORD DDB OSL
Kunde
McDonald's
Medieplassering
TV2, TVNorge
Norskprodusert mat er synonymt med kvalitet i det norske folks hoder. Derfor har McDonald’s i flere år snakket om sitt samarbeid med norske bønder. Likevel er endel fortsatt skeptiske til matkvaliteten vår, selv om de har hørt budskapet vårt i flere år. De stoler ikke helt på at det er sant. Eller de tror McDonald’s gjør noe rart med den fine norske maten før den serveres i restaurant. Det var derfor på tide å fornye kvalitetshistorien til McDonald’s, fra å kun handle om vårt samarbeid med norske bønder til å forklare hvordan vi lager maten vår. For hvordan klarer McDonald’s egentlig å lage så god mat så raskt? Alt ligger i forarbeidet. Det du ikke ser i de to minuttene du venter på din hamburger. I den uforholdsmessige lange tiden det tar å dyrke og foredle maten kontra tiden det tar å lage maten i restauranten. Ved å sette disse to tidsaspektene opp mot hverandre ville vi synliggjøre hvordan McDonald’s klarer å bevare kvaliteten på maten selv om den lages på noen få minutter i restauranten. Det tar lang tid å lage god mat fort.

Bidragsytere

  • Kenneth Lamond
    Tekstforfatter
  • Even Moseng
    Art Director
  • Helén Selberg Johansen
    Konsulent
  • Silje Linge
    Prosjektleder
  • Cyril Boije
    Byråproducer
  • Einar Film
    Produksjonsbyrå
  • Eivind Holmboe
    Regissør
  • Mette Vonen
    Ansvarlig hos kunde
  • Pia Martinsen Mellbye
    Ansvarlig hos kunde