20 tonn heavy metal rocker julen inn

Radio Tango bringer daglig lyden av Rock 'n'Roll til byen over radionettet

2128 d295a original
32910 348cb original

Radio Tango bringer daglig lyden av Rock 'n'Roll til byen over radionettet. Hadde det ikke vært kult å la 20 tonn heavy metall gjøre det samme? I november forespurte vi klokkenist Vegard Sandholt om muligheten til å spille rockelåter fra klokketårnet på Oslo Rådhus. Han tente umiddelbart på ideen og hver onsdag i adventstiden fremførte han en rockeklassiker på tårnets 49 klokker for hele Oslos befolkning. Rockeklassikeren ble også sendt live på radio og ut til alle Radio Tangos lyttere.

For å engasjere lytterne og folk i byen, oppfordret vi dem om å sende en SMS til Radio Tango hvis de kjente igjen låten. Alle som deltok var med i trekningen av konsertbilletter, cd-er og andre fete premier.

For å promotere eventet og radiokonkurransen ble det produsert web-bannere, en radiospott og flyere samt plakater som ble hengt opp rundt omkring i byen, på barer og utesteder. Vi benyttet også sosialemedier som Facebook og twitter, og i tillegg ble eventet selvfølgelig hyppig omtalt og promotert på Radio Tango.

Responsen lot ikke vente på seg. Folk ute i byen og foran radioen kastet seg over mobilen og sendte inn sine svar i håp om å vinne fete premier. Eventet ble omtalt på titals norske blogger, på Facebook, i Aftenposten og hyppig twitteret om. Resultatet er den mest sukserike konkurransen noen gang kjørt på Radio Tango.

1625-8cfb2-original.pdf

703-c1542-original.pdf PDF, 11.492 MB
Last ned

Involverte byråer

Uncle Grey Oslo