Å Energi tror på en fornybar fremtid

Å Energi lanserer en reklamekampanje med et nytt og spennende uttrykk. Kampanjen skal posisjonere Å Energi som et av svarene på morgendagens utfordringer.

AA Energi

I kampanjen bruker vi projisert lys som et bærende visuelt grep. Tekst projiseres på unge mennesker som har tro på og drømmer om en fornybar fremtid. Lyset representerer den kraften Å Energi har og som skal være med på å løse morgendagens energiutfordringer. Kampanjen er laget i samarbeid med Los & Co og TBA. Aparent står for produksjonen.

– Det er forfriskende å se et energiselskap som tør å skille seg ut med et visuelt språk som er annerledes, sier kreatør Charlotte Bakken i Los & Co.

Gjennom en blanding av visuelle elementer og personlige monologer reflekterer filmene omkring hvordan man kan hente energi fra vann, sol og havvind – til hvordan en kan bruke den smartere og mer effektivt. Filmene understreker Å Energis engasjement for å utvikle innovative løsninger som reduserer karbonavtrykket og fremmer miljøvennlige energialternativer.

– Vi har i to år hjulpet Å Energi med alt fra navngivning, visuell identitet, merkevarearkitektur, strategiutvikling og markedskommunikasjon. Å Energi er et selskap som virkelig ønsker å gjøre en endring, og vi er ekstremt stolte av at vi har fått muligheten til å samarbeide med dem fra etablering og frem til i dag. Utviklingen av visjonen er siste kronen på verket, og den ble så bra at den fortjente noen egne filmer, sier kundeansvarlig Ingunn Dyrrdal Kristensen i Los & Co.

Iben
Marcus
Marius

Involverte byråer

79563 aa7a1 original
Los & Co
J

Jan Christian Fosseidbråten

Rådgiver

H

Hanne Skodbo Knudsen

Prosjektleder

Skjermbilde 2022 02 26 kl 15 00 18
Aparent Filmproduksjon
P

Pernille Sandberg

Regi og stillsfoto

T

Torbjørn Sundal Holen

Foto

T

Tina Lund

Lyd

E

Emma Päiviö

Kost/mask

E

Erik Teigland

GFX / Projections

H

Henrik Pedersen

Klipper

Andre involverte

M

Malin Schulze

Merkevareansvarlig i Å Energi

Y

Yvonne Ødegård

Seniorrådgiver kommunikasjon i Å Energi

R

Ragnhild Ask Connell

Seniorrådgiver kommunikasjon i Å Energi