Actionfilm for Canal Digital

Canal Digital og Try lanserer flere nye reklamefilmer. Den første, «24»-inspirerte filmen har TV-premiere i dag.

18496 79859 original

Her viser vi hvordan man med en dekoder med opptaksfunksjon enkelt kan se TV-favorittene når det passer best. For svært mange blir hverdagen ny med en dekoder med opptaksfunksjon. Det er både litt magisk og litt praktisk. Kort fortalt helt fantastisk, sier Andreas Røkke, Markedsdirektør i Canal Digital.

Innholdet i hovedrollen. Innholdet som distribueres har alltid hatt en sentral rolle i Canal Digitals kommunikasjon, ifølge Røkke.

Denne gangen tar vi det et skritt videre, og nå er det innholdet som viser de nye mulighetene du får tilgang til som Canal Digital-kunde slik som pause, spole, ta opp, digital-TV i flere rom og HD-TV.De nye filmene er starten på samarbeidet mellom Try og Canal Digital.

Kampen om mediehverdagen til folk blir stadig tøffere og vi i Try håper vi kan bidra fra vår side til at Canal Digital også i årene fremover blir den foretrukne innholdsleverandøren for det norske folk, sier konsulent Lars Mitlid i Try Reklamebyrå.

Ansvarlig for Canal Digital: Torill Silkoset og Andreas Røkke.Team hos Try: Janne Brenda Lysø og Stian Johansen (tekst og AD), Lars Mitlid og Marte Heiersted (konsulent og prosjektleder).Team i Einar Film: Morten Tyldum (regi), Guri Neby (produsent).

Involverte byråer

Frame

TRY