Aparent har laget trailer for Kaizers-comeback

Mandag la det legendariske norske bandet Kaizers Orchestra ut en trailer der bandet graver frem oljefat og en gassmaske, og ryktene om et comeback begynte raskt å sirkulere blant fans og media. Onsdag ble ryktene bekreftet og bak comebackfilmen står produksjonsselskapet Aparent, med regissør Stian Andersen.

1

– Dette er en hemmelighet vi har holdt på i over ett år allerede, så det er utrolig gøy å endelig få dele dette med omverden — Ikke bare det at Kaizers faktisk er tilbake etter 10 år, men også at vi har vært så heldig å ha tatt del i lanseringen, sier produsent Lasse Nyhaugen.

– Vi føler oss utrolig heldige som de siste 12 månedene har fått lov til å jobbe med tre av de absolutt største norske artistene gjennom tidene, Karpe, a-ha, og nå Kaizers Orchestra. Det er oppgaver man ikke tar lett på, og som i stor grad har vært definerende for mye av vår vekst det siste året, fortsetter Nyhaugen.

Se traileren her.

Hele produksjonen er gjennomført i Praha, som ikke bare fungerte som et perfekt bakteppe for konseptet, men også en måte å holde det hele hemmelig på.

Regissør Stian Andersen sier dette om produksjonen:

– Det er utvilsomt et ærefullt oppdrag å få lov til å jobbe med noe jeg anser som et av tidenes norske rockeband. Samarbeidet har fra starten vært utrolig bra, hvor vi har fått masse kreativt spillerom og hvor bandet også har bidratt stort med symbolikk som jeg vet fansen vil sette pris på.

1
Bakombilder. Foto: Pål Erik Helgerud
2
03
4
5
6
7
8
9
10

Involverte byråer

Skjermbilde 2022 02 26 kl 15 00 18
Aparent
S

Stian Andersen

Regissør

N

Niels Windfeldt

Co-Executive Producer

V

Viktor Skogqvist

Fotograf

J

Jesper Slettmoen Sandvold

Klipp

H

Henrik Pedersen

Klipp

N

Nurali Kushkov

Colorist

E

Eric Ljunggren

Lyddesign og miks

E

Erik Teigland

Online

P

Pål Erik Helgerud

Bakom-bilder

Filmkolektiv Linjeprodusent i Praha