Apply or Die – jobbintervjuet der søkeren tar kontrollen

Knowit Experience befinner seg i en bransje med stor rift om de mest kompetente hodene innen utvikling, design, analyse og rådgivning. Samtidig er rekruttering preget av standariserte og lite engasjerende prosesser.

Hero

– Rekrutteringsbyråer ringer jo oftere enn foreldre, forteller Jonas Hilderhavn, senior systemutvikler og én av utviklerne av den nye rekrutteringsløsningen.

Med dette som utgangspunkt, satte Knowit Experience sammen et dedikert team for å tenke nytt rundt dagens søknadsprosess. Løsningen ble et spill, inspirert av gamle dataspillunivers, som lar søkeren bygge sitt første møte med Knowit Experience på sine egne premisser.

Karusell 1
Karusell 2
Karusell 3

– Vi ønsket å lage en lettbeint, enkel og morsom søknadsportal som utforder og skiller seg ut i markedet, og det føler vi at vi har fått til, uttaler designerne Andrea Claussen og Julie Wennesland.

Målet med løsningen er komme i havn med flere konkrete ansettelser innen kort tid. I løpet av den første uken kan de allerede melde om over 100 konkrete søknader.

Se og utforsk løsningen her: https://applyordie.no

Teamet bak Apply or Die
Teamet bak Apply or Die, fra venstre: Philip Høili (rådgiver), Andrea Claussen (designer), Erik Borge (utvikler), Jonas Hildershavn (utvikler) og Julie Wennesland (designer) står bak Apply or Die-løsningen til Knowit Experience. Joffrey Lamirault (animasjon) fra Knowit Experience og Ørjan Ommundsen (musikk, freelance) var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Roar Skotte / Knowit Experience

Involverte byråer

82683 63032 original
Knowit Experience
P

Phillip Høili

Prosjektleder og konseptutvikler

J

Julie Wennesland

Designer og lydeffekter

E

Erik Borge

Utvikler

J

Jonas Hildershavn

Utvikler

J

Joffrey Lamirault

Animasjon

Involverte

Ø

Ørjan Ommundsen

Musikk