Arnie Norse betaler bota

Produksjonsselskapet Siesta AS har laget nye reklamefilmer for SMS-opplysningen 2100.

16618 bfc22 original
16619 f3008 original

Tema for kampanjen er at 2100 betaler hver tredje parkeringsbot de finner, noe selskapet også skal gjøre i virkeligheten ved hjelp av event- og medieselskapet Nova Vista. Over 400 gratisbøter er nå delt ut i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Kampanjen frontes av 84 år gamle Arnie Norse, legendarisk underholder fra Tranen, også kjent fra «Et rikere Norge» og en kort opptreden i Norske Talenter. Arnies blogg og Twitter-konto er også elementer i den helhetlige kampanjen.

Filmene skal kjøres på TV i tre varianter og viser Arnie som råkjører 2100-kampanjebil i gatene og sporer opp biler med parkeringsbot (hver tredje blir betalt av 2100). Første film, som skal gå på TV de kommende ukene er action-inspirert. Neste film har preg av skrekkfilm. Den siste filmen i rekken er inspirert av gangsterrap (i spilleren ser vi de første to filmene).

Noe av det spesielle med kampanjen er at oppdragsgiveren har jobbet direkte med produksjonsselskapet Siesta, som har utformet mye av kampanje-konseptet selv. Eigil Langmark fra Fantefilm er hentet inn som regissør. Involverte fra produksjonsselskapet Siesta er Carl Hägg, Christen Roede og Thomas O. Christensen. Sondre Kvipt og Mads Gåsemyr fra Aspiro er oppdragsgivere.

Involverte byråer

Siestafilm