B-menneske tilbake i P4s Radiofrokost

En stor kampanje i anledning Silje Stangs tilbakekomst som programleder for P4s Radiofrokost.

50870 c1e97 original
50872 d4f5d original
50874 491a9 original
50878 a33cd original
50880 1a041 original

Kampanjen har en mediemix bestående av TV (TV2, SBS-kanalene, MTG-kanalene + Fox) med tradisjonelle spoter, samt TRP-sponsorat der frokostgjengen dubber sin egen sponsplakat, i tillegg til utendørs, print og digitalt.

– I kampanjeplanleggingen har vi fokusert på å følge lytterens mediedøgn. Digitalt samt TV om morgenen, utendørs og kollektivtrafikk for å treffe folk på vei til og fra jobb. Tung tilstedeværelse på digitale flater i relevante perioder på døgnet hvor radiolyttingen er høy. Våre egne kanaler er selvsagt også viktige i mediemixen, forteller Charlotte Førli, markedssjef i p4.

Mellomspill hos TV 2

Etter å ha jobber i P4 i 17 år sluttet Stang i 2012 for å bli programleder på heltid i TV2. Hun sa allerede den gang at hun så for seg muligheten av å returnere til radio. 1. september var hun tilbake i P4s Radiofrokost som programleder sammen med Bjørn Faarlund og Daniel Høglund. Stang erstatter morgenfuglen Victoria Bryde som snart skal ut i svangerskapspermisjon.

Stang innrømmer at hun har savnet å jobbe i radio.

– Det har vært fint å jobbe med TV, men jeg har alltid syntes at TV-jobbing er best i kombinasjon med radio.

Silje Stang har alltid vært et B-menneske. Likevel er hun nå veldig glad for at det nettopp er morgenflaten hun skal jobbe med.

– Det er en helt spesiell atmosfære i P4s Radiofrokost, sier hun. Det var der jeg avsluttet sist, så det er helt topp å være tilbake.

– Dessuten gleder jeg meg veldig til å jobbe med Bjørn og Daniel fremover, avslutter hun.