Bank2 frir til alle med jojo-inntekt

Bank2 lanserer nå boliglån til alle de som har en variabel inntekt, og ikke en fast lønnsslipp fra stor arbeidsgiver hver måned.

89860 92cc2 original
89861 e2886 original
89862 1595f original
89877 32410 original

– Det finnes svært mange dyktige og ambisiøse mennesker der ute, som av en eller annen årsak ikke har det vi kan kalle en A4-økonomi. Kunstnere, skuespillere, grafiske designere, håndverkere, folk som akkurat har startet sin egen bedrift eller er selvstendige konsulenter, kjenner seg alle igjen i en økonomisk tilværelse som kan svinge fra måned til måned, sier Frode Ekeli, administrerende direktør i Bank2.


– Men på grunn av dette, kan det være vanskelig å få boliglån i den tradisjonelle banken. Derfor lanserer Bank2 nå et boliglån til alle som er sine egne sjefer, og som har en variabel inntekt. Det handler om å finne gode og individuelle løsninger som passer for den enkelte.


Fremtidens arbeidsform


Kampanjen er en av de største satsningene fra Bank2 i 2018, og går i disse dager på TV, boards og digitale boards, digitalt og på sosiale medier. Kampanjen er utviklet og produsert av Heisholt Inc.


– Dette er en situasjon svært mange kjenner seg igjen i. Det å være sin egen sjef og ha jojo-inntekt gjelder bare flere og flere mennesker, dette er fremtidens arbeidsform. I reklamefilmen har vi brukt ekte representanter for målgruppen, musikere, håndverkere, illustratører, og mange, inkludert frilanserne bak kamera, kunne kjenne igjen utfordringen med å ha en variabel inntekt og skulle søke boliglån. Det er bra timing av Bank2 og introdusere dette tilbudet nå, som vi er sikre på blir oppfattet svært interessant av mange, sier Erik Heisholt, kreativ leder og grunder i Heisholt Inc.