Barnebursdag

Gelé har ikke samme status i barnebursdag som før, og Piano ønsket å ta et større eierskap til anledningen, i tillegg til å øke kjennskapen til produktfordelene til geleen sin. Nøkkelen lå i å motivere foreldre til å slippe skaperlysten løs, da deres store belønning ligger i fornøyde barn. Innsikten er at barn har mange diller, som foreldre ikke alltid vet hva er. Derfor er det et strev å begeistre barna på deres premisser, når man skal arrangere fotballavslutning, halloweenparty, bursdagsfest, eller rett og slett bare overraske. Ideen var at uansett hvilken fase barnet ditt går gjennom, er det superenkelt å overraske med Piano gelé. Den er spiseklar, og lett å forme eller smelte om rett ut av pakken. Vi ser et barn som stolt viser frem rommet sitt, fylt til randen med sin dille. Løsningen serveres enkelt, med en gøyal og inspirerende geléfrosk, som kan spises (eller kysses)!

35223 94637 original

Gelé har ikke samme status i barnebursdag som før, og Piano ønsket å ta et større eierskap til anledningen, i tillegg til å øke kjennskapen til produktfordelene til geleen sin.

Nøkkelen lå i å motivere foreldre til å slippe skaperlysten løs, da deres store belønning ligger i fornøyde barn.

Innsikten er at barn har mange diller, som foreldre ikke alltid vet hva er. Derfor er det et strev å begeistre barna på deres premisser, når man skal arrangere fotballavslutning, halloweenparty, bursdagsfest, eller rett og slett bare overraske.

Ideen var at uansett hvilken fase barnet ditt går gjennom, er det superenkelt å overraske med Piano gelé. Den er spiseklar, og lett å forme eller smelte om rett ut av pakken.

Vi ser et barn som stolt viser frem rommet sitt, fylt til randen med sin dille. Løsningen serveres enkelt, med en gøyal og inspirerende geléfrosk, som kan spises (eller kysses)!

7383-d8544-original.pdf

23456-ebfdf-original.pdf PDF, 5.468 MB
Last ned

Involverte byråer

96634 a6bfc profile large

McCann Oslo