Bli med og ta kreften

I løpet av de neste to ukene vil 20.000 bøssebærere samle inn penger til kreftforskning, som i dag redder flere liv enn noen gang.

57322 f37e5 original

Årets Krafttak mot kreft starter onsdag 25. februar. Tema for årets kampanje er mer tid. Kreften tar fra oss det mest dyrebare vi har, og er en sykdom som berører oss alle. Takket være innsamlede midler til kreftforskningen kan flere overleve.

Kreftforskning koster penger, og hvert enkelt bidrag er derfor av stor betydning for kampen mot kreft. Her kan vi alle være med å gjøre en forskjell – for oss selv og våre nærmeste.

Årets kampanje er utviklet av Ernö i samarbeid med Kreftforeningen. 4 1/2 har produsert filmen med Marius Holst på regi. Verdens Sterkeste Mann har produsert radiospottene. I arbeidet med kampanjen har mange stilt opp for denne viktige saken – en stor takk går derfor til alle som har bidratt.

P.S.: Bøssebærerne rekker ikke å besøke alle. Hvis du ikke får besøk, kan du sende gave til 2277 og gi 200 kroner, eller gi ditt bidrag på kreftforeningen.no.


Utmerkelser

  • Gullblyanten 2015 Samfunn