Bring leverer kontorstemning hjemme!

En liten gave til alle som vil ha kontorstemning hjemme.

96468 a9d26 original

I forbindelse med forrige ukes KF Sniklesning ble det laget en liten DM til alle som ville ha. DM’en inneholdt stemningen fra et kontorlandskap slik at alle som sitter alene på hjemmekontor kan føle seg, ja, litt mindre alene.

8 timer med uavbrutt kontorstemning

Lyden, som er produserte av Verdens Sterkeste Mann, er nærmest en helt autentisk skildring av en fullverdig dag blant kolleger i et byråkontor. Det er småprat i fellesarealet, hitmusikk i det fjerne, opptil flere utskrifter på kontorprinteren, skjenking av kaffe, småfleiping, halve telefonsamtaler og ikke minst vibrerende telefoner og meldingslyder.

– Idéen er jo å gi hjemmet litt mer kontorfølelse. Så får man like det eller ikke. For noen er kanskje mer glad i den hjemlige komforten og en personlig touch på omgivelsene, mens andre er mer glad i kontorstemningen. Når det kommer til arbeid, så er jeg personlig mest glad i ha kontorstemning rundt meg. Så denne DM´en går ut til alle kontorfolka der ute, sier tekstforfatter Marius Hanstad i POL.

Populær DM

Under KF sniklesning ble alle tilbudt en overraskelse i postkassa fra Bring og nærmere halvparten av alle som deltok meldte seg på.

– Det var jo gledelig at såpass mange ønsket seg en overraskelse i postkassa. Det er noe spesielt med det å få noe håndfast, absolutt, sier Børre Jensen i Bring.

Vil du også ha en overraskelse i postkassa?

Siden pågangen var såpass stor, har Bring produsert opp et lite ekstraopplag av DM’en.

Bare fyll ut dette skjemaet: https://www.bring.no/skjema/sniklesning