Cold Mailman: «My Recurring Dream»

Regissør André Chocron fra Motion Blur og Oslo/Bodø-bandet Cold Mailman samarbeider for andre gang.

22133 3ff6a original

Mandag ble det mest ambisiøse samarbeidet så langt mellom musikkvideoregissør André Chocron og Cold Mailman lansert, musikkvideoen «My Recurring Dream».

Deres siste samarbeidsprosjekt, den Spellemann-nominerte videoen «Time is of the Essence» fra 2011, la grunnlaget for Chocrons gjennombrudd som musikkvideoregissør, en video som fikk store mengder internasjonal oppmerksomhet. Men denne gang har både band og regissør virkelig slått på stortromma, ifølge produsent Andrea Berentsen Ottmar i Frokostfilm.

Ut av en drømmeverden

– Det en storslått og drømmende affære, og videoen fremhever dette på et vakkert vis. Vi blir geleidet sømløst gjennom en lang rekke billedskjønne scenarier som alle innehar følelsen av å være på et sted du kjenner igjen på samme tid som det er noe forvrengt og uhåndgripelig over dem, som hentet ut av en drømmeverden, sier Ottmar.

«My Recurring Dream» er første singel fra Cold Mailmans forestående album, som slippes i april. Videoen hadde co-premiere på Stereogum, én av USAs største musikkblogger, samt nettsidene til NRK P3.