Den forsvunne Gullpinnen

NORD DDB er i gang med samarbeidet med Diplom-Is. I deres første kampanje skal de børste støvet av den gamle klassikeren «Gullpinne».

Gullpinnen

Gullpinne er en is de trofaste elsker, men som overraskende mange ikke har testet ut. Den er med andre ord en skjult skatt i frysedisken. I kampanjen «Den Forsvunne Gullpinnen» blir den edle skatten enda mer verdifull: Rundt om i landets frysedisker skjuler det seg nå ispinner i ekte gull.

Mer enn bare en pinne

– For å vekke eventyrlysten hos det norske folk utformet vi et forhistorisk univers rundt Gullpinne. Den skjulte skatten har frem til nå vært bevoktet av Diplom-Is-jenta. Estetikken og detaljene man ser i skattekammeret er inspirert av Tomb Raider, Uncharted og Indiana Jones, sier teamet, Henriette Fürst Johansen og Jens Østrem.

Dette er ikke tull

Ispinnen av gull ligger faktisk inni pakningen. Det ble satt store krefter i sving for å få til nettopp dette. Ingen vinnerkoder, gavekort eller gull-laminerte lapper. Her får du premien rett i hånda!

Vekt og størrelse er nøye beregnet. Du vil ikke kunne se eller kjenne forskjell på om det er en vanlig Gullpinne eller ispinnen av ekte gull.

Ispinnene veier mellom 31-34 gram og er støpt i 18 karat gull. Hvem vet, kanskje ligger den i Gullpinnen du har kjøpt?

Her ser man litt av støpeprosessen:

Andre involverte

C

Christine Estelle Innstrand

Senior Merkevaresjef hos Diplom-Is

M

Marianne Grøtte

Markedsdirektør hos Diplom-Is

R

Renate Marie Hansen Wiig

Markedssjef hos Diplom-Is