Den heteste trenden akkurat nå

Kvinnebladet Kamille er ute med en ny reklamefilm. Denne gangen med en liten kilevink til de som blindt følger de nyeste trendene.

17742 2e888 original
17743 ba4cd original

Felles for de fleste kvinnemagasiner er at det fortsatt er rom for forbedringer i jakten på det perfekte liv. Enten det dreier seg kropp, samliv, barn eller mat. Kamille ønsker å være en motvekt til dette, et magasin som gir påfyll og inspirasjon uten at leseren skal sitte igjen med dårlig samvittighet for egen utilstrekkelighet.

En tydelig stemme.
Vi ønsket å gi Kamille en tydelig stemme i denne filmen. Istedenfor å snakke om hva Kamille ikke er, ville vi i denne filmen la Kamille få vise seg frem fra sin morsomme, avslappede og kule side.

At livet nytes best med lave skuldre handler om en livsanskuelse der du egentlig er ganske så fornøyd med den innsatsen du tross alt legger ned og at du i hvert fall ikke skal la deg stresse over alskens nye trender og idealer skapt av andre. Kanskje heller gjøre litt narr av det Sier teamet bak filmen.

I mediespilleren: Hovedfilm + etterslenger.

McCann: Øistein Markus Holm, Jørgen W. Bjerke, Tone Bøygard, Kjetill Nybø, Beril Holte Rasmussen, Karina Hillestad, Fanny Brekke, Asbjørn Kessel.

Einar Film: Aksel Jermstad, Nicolai Cleve Broch

Kamille: Kjersti Mo, Nina Ellingsen, Stine Wergeland Borud

Involverte byråer

96634 a6bfc profile large

McCann Oslo