Den svenske skjærgården har aldri vært mer spennende

VisitSweden inviterer også nordmenn til å oppleve den svenske skjærgården.

53570 6f095 original
53573 a45d3 original
53576 fc8d6 original

Den svenske skjærgården har alltid vært et attraktivt reisemål for svenskene selv, og nå begynner også nabolandene å få øynene opp for de mange spennende aktivitetene man kan gjøre både til lands og på og under vannet. I annonsen ser man et bilde av det som ser ut til å være en kajakkpadler som glir idyllisk mellom holmene.

Sirklet inn

– Stadig flere får øynene opp for den svenske skjærgården. Dette er et ferieparadis der du i sommermånedene kan nyte tusenvis av øyer, holmer og skjær, med særpreget arkitektur og god mat. Vi ønsket å gå ut med en annonse nå for å vise nordmenn at vi har plass til dem og, sier Thomas Johansson, Norgessjef i Visit Sweden.

Gjestfrihet

– Den svenske skjærgården har vel aldri fått mer oppmerksomhet her i Norge enn de siste dagene. Nå når den saken er avsluttet, er det vel greit å vise at vi stort sett ønsker våre gjester hjertelig velkommen, sier Johansson.

Fin anledning

Det er LOS&CO som er Visit Swedens byråpartner i Norge.

– Real time marketing handler jo om å gripe de mulighetene som byr seg, når de byr seg, og dette var en slik anledning, sier Fred Kihle, rådgiver i LOS&CO.Involverte byråer

79563 aa7a1 original

Los & Co