Det blir jul allikevel

REMA 1000 går i disse dager på lufta med ny julefilm, og ønsker alle litt ekstra julestemning – spesielt i et år med mye «huff huff huff».

Remajul2

– Det har vært nok å huffe seg over den siste tiden, så nå tror jeg vi alle trenger litt koselig julestemning og litt «ho ho ho». REMA 1000 kan ikke løse alle problemer, men vi ønsker å tilby smakfull julemat til laveste pris. Vi håper å kunne bidra til høytidsstemning i så mange norske hjem som mulig, sier markedssjef i REMA 1000, Karine Glømmi Johannesen.

Året 2022 vil nok bli husket som et år med mange utfordringer, og spesielt på globalt nivå. Krigen i Ukraina, nedstengninger i Kina, kanskje verste tørke i Europa på 500 år, inflasjon og prisøkning, huff, huff, huff ... Til og med fotball-vm, som egentlig skal være en positiv feiring av idretten, er teppelagt med dystre overskrifter.

– Vi følte at vi ikke kunne ignorere den generelle stemningen i samfunnet for tiden, samtidig så tror vi folk vil skifte litt fokus til de nære tingene i desember, spesielt når lukten av ribbe fyller stua, legger markedssjefen til.

– Det er ingen ringere enn Rolf Just Nilsen, med sin kjente vise «Julekveld i skogen», som synger julen inn for REMA 1000 – til stadige «huff» fra en bekymret bestefar. Låta har et budskap som oppleves veldig relevant i dag, tross sin alder. Når vi samler oss rundt bordet med de som betyr mest, da blir det jul allikevel, sier Marcus Hassel og Torkel Skjolden, kreatørene bak kampanjen i TRY reklamebyrå.

Se filmen her.

Involverte byråer

Einar Film & Fortellinger Filmproduksjon
A

Aksel Hennie

Regissør

A

Aleksandra Røste

Prodleder

M

Madicken Langvad

Post.produsent

Saga Casting Casting

Shortcut Oslo Postproduksjon
M

Magnus Evensen

Offline

K

Kristian Tybakken

Lyd

V

Vidar Hemmingsen

Lyd

C

Christian Vårdal

Online

M

Maren Nordgård

Post.Produsent

Andre involverte

D

Didrik Braathen

Grade

K

Karine Glømmi Johannessen

Ansvarlig hos REMA 1000

C

Cathrine Stensaker

Ansvarlig hos REMA 1000