«Det skal være støvete, creepy, sexy»

Qvisten Animation, fotograf Marcel Leliënhof og stylist Cathrine Aas har gått sammen om en unik 2013-kalender. Tematikk: Dìa de los Muertos!

13401 cec0e original
13402 d493c original
13403 8d798 original
13404 5679d original
13405 729cc original

«Día de los Muertos» (De Dødes dag) er noe som stammer fra den meksikanske delen av verden, og som gjennomføres de to første dagene i november. En blanding av prekolumbiansk kultur og den katolske tradisjonen rundt alle sjelers dag og allehelgensdag. Dìa de los Muertos feires primært i Mexico og ellers i deler av Sentral-Amerika.

I forbindelse med denne feiringen slo Qvisten Animation, og produsent Ove Heiborg seg sammen med fotograf Marcel Leliënhof og stylist Cathrine Aas, for å gjenskape «de dødes verden».

Idèen, i korte trekk:

– Det skal være støvete, creepy, sexy. Vår tolkning av det fascinerende fenomènet Dia De Los Muertos skapte vi gjennom en spennende kombinasjon av tre forskjellig håndverk, foto, bodypaint/make up og illustrasjon/VFX, forteller Heiborg.

– Gjennom de mange ulike motivene viser vi vakre mennesker i malte former, omgitt av krokodiller, utstoppede dyr, blomster og hodeskaller. Vi er veldig fornøyde med resultatet og håper de som mottar 2013-kalenderen vår også deler vårt syn, avslutter han.


Involverte byråer

Qvisten Animation