Du er ikke alene!

Årets julegave fra DNB går i år som i fjor til Mental Helse Ungdom, så de kan holde åpent litt lenger, med et viktig budskap til alle unge som føler jula er litt tung.

Mentall

32 % av unge opplever at pandemien har påvirket dem negativt. Den nye kampanjefilmen fra DNB og Mental Helse Ungdom, med artisten Victoria Nadine i spissen, viser at du har noen å snakke med – andre unge som tenker og føler det samme som deg.

– Sammen kan vi faktisk gjøre at flere får det litt bedre denne julen, som nok en gang blir litt annerledes. Dette er noe vi alle har mulighet til å bidra på, gjennom å formidle budskapet «du er ikke alene», dele hvor man kan få hjelp – og gjerne ta den ekstra telefonen for å høre hvordan det går, sier Aina Lemoen Lunde, markedsdirektør i DNB.

Målet med filmen er å senke skammen rundt det at man tenker negative tanker, og ufarliggjøre å søke hjelp. Gjennom filmen vil du se unges egne beskrivelser av tanker og følelser rundt julehøytiden, meldinger Victorias følgere har delt med henne i Sosiale Medier.

– Vi visste hva vi ville si, men ikke hvordan. Da julelåta «Du er ikke alene» til den unge og lovende artisten Vicotria Nadine dukket opp i Spotify-spillelista, falt liksom alt på plass. Sangen fortjener en musikkvideo, og unge trenger budskapet, sier det kreative teamet bak kampanjen, Marcus Hassel og Torkel Skjolden.

Se og hør «Du er ikke alene» her.

Involverte byråer

TRY Film Filmproduksjon
M

Mari Grundnes

Produsent

I

Ina Lerner Grevstad

Regissør

M

Martin Solvang

Filmfoto

A

August Sørheim

Produksjonsleder

Andre involverte

M

Mette Olsen

Ansvarlig hos DNB