Du kommer ikke til å lese den saken her du vettu

Anorak står bak et rykende ferskt kommunikasjonskonsept for Rikstoto som skal snakke direkte til tvileren i deg.

81990 8b2fe original
81993 e8afb original
81996 eaffc original

– Vi valgte Anorak som vårt nye byrå etter en byråpitch for drøyt et år siden. Samarbeidet har hittil levert resultater som bare det, og med det nye konseptet som nå er lansert for Lyntoto er jeg sikker på at vi kommer til å treffe nye høyder sammen, sier Morten B. W. Tønnessen, markedssjef i Rikstoto.

– Rikstoto ønsket seg et konsept som skal leve over tid, og som leverer på de ukentlige salgsmålene så vel som å bygge «liking» til Rikstoto som merkevare. Med dette konseptet føler jeg at vi har klart å krysse av i alle bokser, og er spent på å følge mottakelsen, sier Janne Espevalen, konsulent i Anorak.

Skal snakke til tvileren i deg

De første uttakene på det nye konseptet kan ses i TV ruta og høres på radio allerede nå. Regissørene Matias & Mathias og produksjonsselskapet Bacon har på oppdrag fra Anorak produsert tre filmer i Oslo og Thailand.

– Filmene skal snakke direkte til tvileren i deg. Du som har fått med deg at det er storgevinst i Lyntoto på lørdag, men som ganske sikkert ikke kommer til å spille. Vi ønsket å lage en ny vri på en tenkt og dramatisert millionærtilværelse som starter i ekstravagant luksus, men som etterhvert går over i en mer verdibasert og filantropisk retning, forteller tekstforfatter Hallvard Fjeldbraaten i Anorak.

Morsom jobb

– Det har vært veldig morsomt å jobbe med et prosjekt hvor prosessen har vært like fri og innfallsrik som tankerekkene til karakterene i filmene, innenfor en tydelig konseptuell ramme, sier regissørene Matias Rygh & Mathias Eriksen.

– Dette var et perfekt prosjekt for Matias & Mathias og Bacon. Samarbeidet og tilliten fra Anorak og Rikstoto har vært strålende under hele prosessen, tilføyer produsent Magne Lyngner.