Elvia lanserer alternativ virkelighet  

Elvia er et nettselskap, men hva gjør et nettselskap, og hva slags rolle spiller et nettselskap i hverdagen vår? Det er temaet i den nye kampanjen til Elvia. 

Elviakommerfram

Det er Geelmuyden Kiese som er byrået bak kampanjen, og de har fått med seg filmproduksjonsselskapet FUS Film med regissør Oma Thaulow i registolen.  

RED har laget innholdet som bygger rundt kampanjen og står for performance marketing.  

– En drømmekunde, uttaler kreatør Espen Dysvik Hagen. – Elvia leverer et samfunnskritisk produkt som ingen kan se og alle tar for gitt. De sørger for at 40 % av befolkningen får strøm i hverdagen, og de sitter med nøkkelen til fremtidens elektrifiserte Norge. Dette har vi illustrert ved å vise en verden med ett veldig tydelig og merkelig premiss; en verden uten strøm. Den har ikke gått. Den finnes bare ikke, men folkene i filmen oppfører seg som om alt er ved det normale. Slik vil vi minne folk på at nesten alt vi omgir oss med går på strøm, men at den ikke dukker opp i kontakten helt av seg selv.  

Se filmen her. Artikkelen fortsetter under.

Elvia er resultat av sammenslåingen av Eidsiva Nett og Hafslund Nett i 2019. Et nettselskap som bygger ut, vedlikeholder og drifter strømnettet for over 2 millioner mennesker i Innlandet, Viken og Oslo.

– I en stadig mer elektrifisert hverdag er det mange som tar strøm som en selvfølge, derfor vil vi minne dem på hvor viktig strøm er i hverdagen. Vi har 824 ansatte som kontinuerlig overvåker og vedlikeholder over 65 000 km med strømkabel for at du skal få strøm i kontakten, sier Lene Ljødal, Ansvarlig for Kundekommunikasjon i Elvia. 

Kampanjen skal vises med en rekke forskjellige uttak i digitale kanaler og på sosiale medier.

Involverte byråer

55007 d2ec6 original
Geelmuyden Kiese
M

Martine Eriksen Bue

Prosjektleder

H

Hans Geelmuyden

Kundeansvarlig

M

Martin Langaas

Innsikt

FUS! Filmproduksjon
O

Oma Thaulow  

Regissør

I

Ivan Jamne  

Produsent og location manager

J

Jakob  Ingason 

Filmfotograf

R

Reinert Kiil  

Rekvisitør

E

Emily Branigan 

Kostyme

RED dentsu X Performance marketing

Folk & Film Casting