En brannsikker boks å tenke utenfor

TRY oppfordrer toppledelsen i luftfart til å tenke på sikkerheten i lasterommet med ny film.

FIRESHIELDSTILL00000570

Nordisk Aviation Products og deres container, Fireshield, er et godt eksempel på norsk innovasjon som for mange har gått under radaren. Denne brannsikre boksen beskytter både flyet og de som flyr hvis uhellet skulle inntreffe.

– Slik beskytter den også pionerambisjonene til alle de som lever av å fly. For med et tryggere lasterom, er disse pionerene virkelig frie til å tenke utenfor boksen, sier det kreative teamet Randi Maria Borge og Julian Tepfers.

– FireShield er ikke et produkt som er tiltenkt alle. Derfor har det vært en morsom utfordring og jobbe med en så snever målgruppe som toppledelsen innen luftfart, og det viktige temaet brannsikkerhet, sier rådgiver Anders Tvedten.

– Luftens helter

Til tross for en snever målgruppe har kampanjen et internasjonalt publikum, og toppledere innen luftfart i både Europa og USA har blitt eksponert for den.

– Disse topplederne ser på seg selv litt som luftens helter, med store ambisjoner om å ta luften med storm. Derfor projiserte vi ambisjonene deres denne brannsikre boksen, og oppfordret dem til å tenke utenfor vår boks, sier kreatørene Borge og Tepfers.

– Brannsikkerhet på fly er jo noe som angår oss alle, derfor er det fint å vite at Nordisk Aviation Products og FireShield tar seg av det praktiske. Slik at vi kan fokusere på hvor vi skal og hva vi skal gjøre når vi kommer dit.

Se hovedfilmen her.
Nedklipp.

Involverte byråer

Færd Mediebyrå
S

Sally Graham

Rådgiver