En DM for DM om DM, med hyllest til gode DMs gjennom tidene

I 10 år har Brings DM-pris løftet fram det beste av norske DM-jobber. Det må jo selvfølgelig markeres. Og hva er vel bedre enn å hedre DM med en helt egen DM? Du leste riktig – en helt egen DM i form av en bok som hedrer de beste DM-jobbene fra tidenes morgen til i dag.

DM Boka Mockup 1 gra

Bring presenterer: Den Store DM-Boka!

– Brings DM-pris er en av de gjeveste prisene som blir delt ut på Gullblyanten. Synes vi i hvert fall. Prisen deles ut til den beste DM-jobben laget det siste året. Vi har sett alt fra drops og poteter, til turguider og snusbånd vinne prisen, og det er ingen plan om å gi seg med å hylle DM videre. Tvert imot! Bring vil inspirere til mye mer, og velger å se bakover i tid for å se på hvordan DM kan ha påvirket verdenshistorien, sier DM-guru Børre Jensen, fagansvarlig marked i Bring.

Til tross for at prisen er 10 år gammel, har DM vært blant oss mye lengre enn det. Mye lengre. I Den Store DM-boka finner du en blanding av norske prisvinnere, utenlandske DM-jobber, og noen av de beste fra verdenshistorien. Alt fra en nokså kjent DM-jobb fra 3300 år f.v.t, til den beste DM-jobben fra 2023. Skrevet og illustrert i én og samme bok.

DM Boka Mockup 2 gra
DM Boka Mockup 3 gra
DM Boka Mockup 4 gra
DM Boka Mockup 5 gra
DM Boka Mockup 6 gra
DM Boka Mockup 7 gra
DM Boka Mockup 10 gra

– Frem til nå er det skrevet svært lite DM-historiebøker. Dette var noe vi så på som en ren tragedie, og som måtte rettes opp i. Denne boken er beviset på at DM er, og alltid har vært, en stor del av vår historie, sier Pol-teamet bak denne DM-jobben.

Vil du være med å skrive historie, må du huske å lage en DM-jobb og sende den inn til neste års DM-pris under Gullblyanten.