Eviny klar med ny profil, konsept og lanseringskampanje

Vestlandets største energi- og teknologikonsern endret i år navn til Eviny (tidligere BKK), og lanserer i disse dager ny profil og nytt konsept med en nasjonal kampanje. Profil, kreativt konsept og kampanje er utviklet av POL, sammen med TRY Råd på merkevare/profil. Filmene er produsert av Tangrystan.

Eviny skal være fremtidens energi- og teknologikonsern, og den fremtiden er fornybar, uten utslipp, og full av muligheter. Det er premisset for den nye profilen og det kreative konseptet, der en kombinasjon av den evige, fornybare vannkraftproduksjonen og innovasjonen som skapes i Eviny hver dag står sentralt. For med 100 års erfaring, vet vi at det er mulig, og vi skal ta vårt ansvar for å løse fremtidens energiutfordringer for næringslivet og samfunnet.

02 Eviny Billboard
03 Eviny Billboard
03 Eviny Brosjyre
04 Eviny Brosjyre
05 Eviny Visittkort
06 Eviny ID

Energi for fremtiden

– I Eviny tror vi på et renere og bedre samfunn, tar ansvar for fremtidens energiutfordringer, og kutter utslipp gjennom elektrifisering og digitalisering av samfunnet. Vi er fremtidsoptimister. Vi skal være der når du lader bilen og båten din. Når bedriften eller borrettslaget ditt ønsker sol på taket. Når dere ønsker å koble alle tingene deres til internett, og når næringslivet er klar for å ta steget mot en bærekraftig fremtid, enten det er på land eller til havs. Konseptet «Energi for fremtiden» summerer opp alt dette, og danner grunnlaget for hele profilen og alle kreative uttak, sier Alexander Solberg, merkevare- og sponsoransvarlig i Eviny.

Fremtiden er full av muligheter

Lanseringskampanjen bygger på det kreative konseptet «Energi for fremtiden», og består av en rekke filmer, både på profilnivå og taktisk nivå. Felles for dem alle er at fremtiden gir mange fornybare muligheter.

Reklamefilm.

Med energi i alle kanaler

Hovedfilmen har premiere på TV denne uken, men kampanjen består også av en rekke andre kampanjeelementer. Hovedfilmene vil gå på TV, samt i egne kanaler på nettet. I tillegg er det produsert eget innhold til sosiale medier og bannere for å nevne noe, samt radiospotter og sponsorplakater. Filmene er produsert av Tangrystan og regissert av Ida Thurmann Moe.

Lynlading.

Andre involverte

P

Plan 8

Musikk