Få Meg På, For Faen

Få Meg På For Faen er en norsk ungdomsfilm som hadde premiere på kino 19

273 3737a original

Få Meg På For Faen er en norsk ungdomsfilm som hadde premiere på kino 19. august 2011. Filmen er søt og morsom, men samtidig rå, direkte og ærlig.

Utfordringen var å få tenåringers oppmerksomhet, og gjøre de interesserte i filmen. Oppgaven var, med et lavt budsjett, å få målgruppa engasjert i filmen før lanseringen.

Filmens overordnede budskap er at tenåringer ikke skal trenge å føle skam over sine seksuelle lyster. Vi ønsket å videreføre filmens rå og ærlige budskap “Det er helt normalt for tenåringer å utforske sin seksualitet.”

I filmen ringer hovedpersonen Alma en sextelefon for voksne, som ender med at moren hennes får en kjemperegning.

Idé: Få meg på - en sextelefon for ungdom. Tjenesten var gratis og skjult på telefonregningen. Den besto av forhåndsinnspilte erotiske historier som var like rå, usensurerte og ærlige som filmen selv, men tilpasset ungdom.

Vi annonserte for sextelefonen på promomateriell som kondomer og dørhengere, som vi delte ut på typiske ungdomsarenaer (festivaler, handlegater etc.) Disse hadde både informasjon om sextelefonen og filmen. I tillegg var mye av poenget med en slik løsning å få praten i gang ungdommen imellom.

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2011 Publikasjoner og media