Fairytale of Oslo

Lewi Bergrud fremfører The Pogues-klassikeren «Fairytale of New York» som en del av Get og Telias kampanjesatsing «Del gleden av å samle flere».

Under julegrantenningen i Vøyenvollen Borettslag, overrasket Telia og Get beboerne med en norsk versjon av The Pogues-klassikeren «Fairytale of New York». Både grantre og beboere lyste opp da Lewi Bergrud spilte piano og sang, 20 sølvgutter koret fra en balkong og julestjernen kom med drone og tente tusen julelys.

Aktiviteten ble bygget rundt kampanjesetningen «Del gleden av å samle flere». Dette spiller på det fine med å samles i julen, som for eksempel rundt en julegrantenning, men budskapet skal også bygge opp under fordelene kundene får ved å samle flere Telia X-abonnement.

– Telia X har vært en suksess siden vi lanserte abonnementet i våres. Det å slippe å bekymre seg for å gå tom for data samtidig som man har en fast månedspris, er åpenbart noe kundene våre ønsker. Nå gir vi dem ytterligere et incentiv for å velge dette abonnementet. For hvis man samler flere med Telia X på en regning, er det penger å spare for hele familien, sier Håkon Lofthus i Telia.

Første jobben sammen

Vøyenvollen Borettslag er kunde hos Get, som nylig ble kjøpt opp av Telia. Dette er den første jobben Telia og Get gjør sammen etter at de ble samlet under en paraply.

– Beboerne ble informert om at det skulle være julegrantenning i bakgården og at den skulle filmes, men utover dette holdt vi kortene tett til brystet. Ut fra ansiktsuttrykkene til de fremmøtte, virket det som om de ble overrasket og at små og store koste seg, sier Ingvild Steg i Telia.

Julestjerne levert med drone

Julegrantenningen begynte med at Lewi Bergrud satt alene ved et piano under et eiketre i bakgården. Han sang «Når kjerkeklokkene slår», som er en norsk versjon av The Pouges-klassikeren «Fairytale of New York», en låt som ofte blir trukket fram som tidenes mest populære julesang. Underveis i fremføringen kom flere og flere beboere til, eika lyste opp, en felespiller slang seg med, juleglitter ble prosjektert på husveggen, snøkanoner tryllet frem dalende snøfiller, Sølvguttene koret fra en balkong og til slutt kom julestjernen med drone og landet på toppen av julegrana – akkurat i det siste pianotone var i ferd med å ebbe ut. Perfekt timing, altså.

– Vi var sterke i trua på at dette var en bra miks for å skape gode julevibber i bakgården. Men for å være helt sikre på at folk ble happy, fikk vi julenissen til å dukke opp med gløgg, pepperkaker og godteposer til barna. Et bra triks for å sikre god stemning på settet, så dette er noe vi trolig kommer til å fortsette med framover, uavhengig av årstid, sier kreatør Jo Espen Johansen i Los & Co.