Ferdig forhandlet rente?

Danske Bank tilbyr fast lav rente til alle. Noe som betyr at man ikke trenger å forhandle. Noe som betyr at de har laget en kampanje for å fortelle om det sammen med Anorak.

Reklamefilm langversjon

Etter en undersøkelse gjort via Norstat Ekspress viste det seg at folk flest vegrer seg for å ringe banken sin for å forhandle rente. De vet at de burde, men de har ikke noe lyst. Derfor lanserte Danske Bank produktet/konseptet «Ferdig forhandlet rente».

Kampanjen består av en film som speiler samfunnet og målgruppens indre gruppepress på TV og kino og nett, regissert av Morten Borgestad og produsert av Pravda. I tillegg er det laget flere uttak på flater folk bruker mens de ikke har lyst til å forhandle rente, som internett, print, radio og utendørs.

Som en service til alle som ikke er kunder i Danske Bank og derfor må ta den tunge telefonen selv, presenteres derfor en serie tips og triks til hvordan man må gå fram for å forhandle rente med banken sin:

Image001
2 Danske Bank Tips print fransk
3 Danske Bank Tips print busk
4 Danske Bank Tips print overnatting

Og når man ikke trengte å ringe banken for å forhandle rente kunne man ringe for å snakke om alt annet enn rente. Vi åpnet derfor et fullt funksjonelt kundesenter med en rekke tastevalg der man kunne snakke med ekte mennesker om alt fra hvordan man skifter badetøy uten at noen ser rumpa di til smøretips for ski- og firmaturen, snakke med noen med høydeskrekk eller bare høre på plystring.

«Tastevalg»

Danske-bank-svarer.mp3
Last ned
Snakk med oss utendørs

Andre involverte

A

Andreas Nerheim

Ansvarlig hos kunde

E

Else-Mari Fenes Selbo

Ansvarlig hos kunde

O

Ole Kristian Hansen

Ansvarlig hos kunde