Fra Aksel til Åre

DNB hyller idrettshelten fra A til Å.

Den 9.februar i Åre kjørte Aksel sitt siste renn, og i den sammenheng satte DNB krefter i sving for å overraske ham med en hyllest fra A til Å på alle norske skjermer i løpet av renn-helgen.

– I DNB har vi siden 2011 samarbeidet tett med Aksel og Alpinfamilien. Over 1,8 millioner nordmenn har Aksel som sin favorittutøver, og vi i DNB har hatt stor glede av å assosiere oss med denne sanne idrettshelten, sier konseptansvarlig Mette Olsen.

– Da vi fikk meldingen om at han skulle legge opp, kastet vi (DNB, Try og Vizeum) oss rundt og lagde en film bestående av klassiske øyeblikk – på godt og vondt – for å løfte en sann legende og en av våre absolutte favoritt-sponsorpartnere over flere år, sier markedsdirektør Aina Lemoen Lunde i DNB.

Filmen tar oss på en reise gjennom Aksels karriere gjennom årene, fra de tøffeste motbakkene til de største høydepunktene, bokstav for bokstav.

– Det var en kjempeinnsats fra alle kanter for å få denne filmen på lufta før hans siste renn, men heldigvis hadde vi fantastisk materiale å jobbe med, sier Caroline Riis i TRY.

Filmen er allerede sett over en million ganger på Facebook, og ble sendt på alle kanaler i helgen Aksel kjørte sitt finalerenn.