Fra restriksjoner til rutiner

Etter to år med Corona-restriksjoner var TINEstafetten i mai tilbake i sin opprinnelige form. Over hele landet deltok mer enn 100.000 barn i det tradisjonsrike løpet og Bislett Stadion var igjen en levende arena med barn, idrettsprofiler, ildsjeler og konkurranser.

Tinestafett

PR-byrået Släger fikk oppdraget med å konseptualisere tema til årets stafett og spre det gode budskap. Under konseptet «Endelig kan vi løpe TINEstafetten sammen igjen», ble det deriblant produsert en film som metaforisk forteller historien om den etterlengtede overgangen fra restriksjoner til rutiner.

– Vi gledet oss ekstra mye til stafetten i år og ville få fram noe av det som ligger i kjernen av TINEstafetten, nemlig fellesskapet og gleden av å kunne løpe sammen med andre på et lag, på tvers av bygd og by i hele landet. Vi synes filmen fanget det elementet på en god måte, sier Tanita Wassås Kveinå, kommunikasjonsrådgiver i TINE.

Elever fra Ekeberg Skole i Oslo fikk oppdraget med å representere landets kollektive følelse da sosiale distansering endelig kunne legges bak oss.

– Vi bestemte oss tidlig for en historiefortelling som beskrev følelsen av samfunnets gjenåpning i konteksten av aktivitet. Dette var også noe barna i filmen kjente seg veldig godt igjen i, sier Jalila Bouzaida, kundeansvarlig rådgiver i Släger.

Involverte byråer

Släger
J

Jalila Bouzadi

Kundeansvarlig rådgiver

M

Magnus Bettum

Regissør

S

Sara Meling

Rådgiver

M

Marthe Sørflåten

Rådgiver

A

Anne Finstadsveen

Rådgiver

North Stories Filmproduksjon
T

Tobias Fjeldheim

Filmfoto, klipp og grade

Andre involverte

I

Ingrid Wilberg-Arnesen

Kommunikasjonsrådgiver i TINE

T

Tanita Kveinå

Kommunikasjonsrådgiver i TINE

E

Eskild Johansen

Kommunikasjonsrådgiver i TINE