Gangsta-drømmer

SMFB har laget filmen «Gangsta Dreams» for mobilabonnementet Tele 2 Bipper, tjenesten som handler om å gi foreldre oversikt over barnets mobilbruk.

16008 59522 original

Bipper er et mobilabonnement spesielt tilpasset barn, hvor foreldre kan kontrollere hvem barna kan ringe og hvor mye de kan ringe for. Bipper fungerer også som en trygghetsalarm og har flere andre funksjoner, blant annet lokalisering.


– For mange foreldre er det å gi barnet sitt den første mobiltelefonen en barriere. Bipper gir disse foreldrene mulighet til å lage sine egne regler for hvordan barna kan bruke telefonen. Vi ønsket likevel ikke å lage en film som moraliserte eller skremte, men snarere noe som viste at det kan være lurt å ha noen grenser ettersom man aldri helt kan vite hva som foregår i hodet på et barn, sier Camilla Grund i Tele 2 Norge.


– Casting er selvfølgelig alltid viktig. Men denne gangen var det helt essensielt for utførelsen. Vi visste at vi var nødt til å finne en ganske rå liten fyr for å denne ideen til å funke, og det føler vi at vi gjorde, sier Stig Bjølbakk, kreativ leder i SMFB.


Team på jobben:
Art Director: Carl Erik Conforto
Tekst: Stig Bjølbakk
Prosjektleder: Henriette Valeur
Konsulent: Christian Steen
Hos Kunde: Camilla Grund og Christian Sæterhaug.
Regi: Sebastian Reed, Camp David

Involverte byråer

22656 cabdf original

SMFB