Gjør sjokoladepapir om til brettspill

Freia Melkesjokolade og SMFB lar deg nå bruke sjokoladepapiret ditt som brettspill.

88234 1fe4a original
88235 2a9ba original
88236 c40f9 original
88237 f0ede original

Freia Melkesjokolade og kvalitetstid hører sammen. Derfor har Freia i samarbeid med SMFB laget fire unike brettspill og trykt disse på innsiden av Melkesjokolade-emballasjen. Når man bretter sjokoladepapiret helt ut ligger spillebrettet klart.

Kampanjen er et nytt uttak på konseptet «Ta den gode tiden tilbake», der Freia Melkesjokolade slår et slag for kvalitetstid i presens, i en tid der oppmerksomheten vår er en knapp ressurs.

– Vi synes det er fint å kunne gjøre en «død» flate som innsiden av et sjokoladepapir til noe folk fysisk kan bruke til å skape en hyggelig stund sammen. Å lage spill som Stork Vs. Ninja Stork og Kjempestorkene Angriper var gøy, men også utfordrende, da man ikke har ubegrenset med plass til å boltre seg på innenfor Freia Melkesjokolade-pakningsformatet, sier Per Erik Jarl, kreatør i SMFB.

– Dette var en idé som vi umiddelbart falt for. Fremfor bare å snakke om kvalitetstid og oppmuntre til det, er det gøy å by på hjelpemidler også, sier Monica P. Ygre, Brand Manager i Mondeléz Norge.

– I kampen om å være et relevant og attraktivt alternativ, er dette typer kampanjer vi vil gjøre mer av, forteller hun.

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2017 Promo og aktivering