God kaffe smaker bedre enn sur kaffe

Det kan vel alle være enige i? Renser du kaffetrakteren med Clean Drop øker du altså sjansene for god kaffe.

89565 c6040 original
89566 f79b4 original
89567 a4223 original

– Clean Drop er en viktig forutsetning for god kaffe, og også den viktigste bidragsyteren til Norsk Kaffeinformasjon, en non-profit organisasjon hvis eneste formål er å arbeide for en stadig bedre kopp kaffe!, sier Marit Lynes, daglig leder i Norsk Kaffeinformasjon.


Derfor anbefaler ikke bare NKI, men også alle andre som liker god kaffe at du renser trakteren, være seg tannleger, lånehaier eller rynkete damer.


– For å få frem budskapet anbefaler yrkes- eller menneskegrupper, som allerede anbefaler en hel del annet i reklamesammenheng, å rense kaffetrakteren med Clean Drop. På denne måten kan en liten aktør som Norsk Kaffeinformasjon dra nytte av de grepene som allerede flyter over på sendeflatene. Derfor vil også filmene sendes på TV-kanaler der man er vant til å se denne type reklame, de litt høyt oppe på fjernkontrollen, sier Rune Roalsvig, rådgiver i Anorak, som har laget filmene sammen med det kreative teamet Kasper Tuvnes og Jens Bjørklund, samt produksjonsselskapet Rollo Tomasi.


9 av 10 reklamerådgivere anbefaler Clean Drop


– Norsk Kaffeinformasjon var Anoraks aller første kunde med kampanjen Kong Kaffe fra 2007. Det er veldig hyggelig at vi har tatt opp kontakten og jeg kan med hånden på hjertet si at 9 av 10 rådgivere i reklamebransjen også anbefaler å rense kaffetrakteren med Clean Drop, avslutter Roalsvig.