Grans fantastiske reise til Danmark

Grans er det lille bryggeriet fra byen Sandefjord i Vestfold, som i 2012 gjorde et kjempesprang inn i det danske ølmarkedet. For å promotere dette ba Grans oss om å lage en film som kunne linkes til QR-koder på de danske ølboksene og URLer på pakningene. Formålet med filmen var å fortelle de danske forbrukerne litt mer om Grans. Grans har en lang historie når det kommer til å gjøre ting annerledes, og er i Norge kjent som det rebelske bryggeriet. Derfor var det helt naturlig for oss å lage en film som nettopp også var litt annerledes. Ved hjelp av elementer fra nordiske sagaer kreerte vi sammen med Qvisten Animasjon en spennende historie om Grans reise til Danmark. Godt håndtverk er en viktig del av Grans øl og karakter, og derfor valgte vi å lage filmen i et formspråk som reflekterte nettopp dette. Resultatet var en kunstnerisk, håndlaget film som fanget Grans personlighet og tilhengerskarens fantasi.

23881 ebe87 original

Grans er det lille bryggeriet fra byen Sandefjord i Vestfold, som i 2012 gjorde et kjempesprang inn i det danske ølmarkedet.

For å promotere dette ba Grans oss om å lage en film som kunne linkes til QR-koder på de danske ølboksene og URLer på pakningene. Formålet med filmen var å fortelle de danske forbrukerne litt mer om Grans.

Grans har en lang historie når det kommer til å gjøre ting annerledes, og er i Norge kjent som det rebelske bryggeriet. Derfor var det helt naturlig for oss å lage en film som nettopp også var litt annerledes. Ved hjelp av elementer fra nordiske sagaer kreerte vi sammen med Qvisten Animasjon en spennende historie om Grans reise til Danmark. Godt håndtverk er en viktig del av Grans øl og karakter, og derfor valgte vi å lage filmen i et formspråk som reflekterte nettopp dette. Resultatet var en kunstnerisk, håndlaget film som fanget Grans personlighet og tilhengerskarens fantasi.