Gratis moro fra OneCall

Det er Jan Ørnulf som setter stemningen når OneCall skal nå landets studenter. Med et fengende produkt kommer en ny kampanje på lufta spekket med glitter, bjellebukser og skulderputer.

Ørnulf2

Budskapet er enkelt og det hamres inn i en låt fremført av Jan Ørnulf & The Ones. Her er det ikke holdt tilbake på noe. StudentPakka er et helt spesielt abonnement: OneCall spanderer nemlig månedsavgiften i juli og desember – når studentene er mest blakke. Er det noe studenter liker, så er det at noe er gratis. Dette blir feiret med høyt hår, glitter og glam.

– Studentlivet er annerledes, og StudentPakka er annerledes. Derfor var det veldig gøy å få lage en helt annerledes kampanje for OneCall, sier Charlotte Bakken og Ragnar Roksvåg i kor. Dette er teamet i Los & Co som står bak kampanjen.

– Vi tror spesielt på å gjøre noe som er rendyrket glede – uten undertoner av alvor. Folk er lei av å høre at det er usikre tider og at rentene går opp; Nordmenn vil kose seg! Derfor lagde vi noe som målgruppen og alle andre synes er gøy. Abonnementet har bare oppsider, derfor ville vi lage en kampanje som oser av overskudd og glede, sier markedsdirektør Trine Norheim Rake i OneCall

Andre involverte

K

Karl Erik Brøndbo

Filmfotograf

J

Jørgen Stangeby Larsen 

Scenograf

A

Alva Brosten

Kostyme