Hardanger

Juicemarkedet endrer seg. Nordmenn velger oftere og oftere juice av høyere kvalitet, og det er i dette premiumsegmentet konkurransen er størst. Sunniva ønsker å bygge en sterkere posisjon på premiumjuice, og Sunniva Premium Eplejuice fra Hardanger er et godt bevis på at Sunniva evner å lage juice av høy kvalitet, basert på utsøkte norske råvarer. Eplene i Hardanger er noe av de mest smakfulle vi har i Norge, og de beste eplene finner vi i et begrenset omfang utvalgte steder langs Hardangerfjorden. Fremfor å trykke hardt på de lett tilgjengelige klisjeene om Hardanger, valgte vi å demonstrere Sunnivas rolle som juiceekspert gjennom en hyllest til epletrærne og årets «innsats». På en ekte, naturlig og estetisk måte viser vi en ydmykhet for å få lov til å høste fra så spesielle trær, og muligheten til å lage en så spesiell juice.

35414 e5fe3 original

Juicemarkedet endrer seg. Nordmenn velger oftere og oftere juice av høyere kvalitet, og det er i dette premiumsegmentet konkurransen er størst.

Sunniva ønsker å bygge en sterkere posisjon på premiumjuice, og Sunniva Premium Eplejuice fra Hardanger er et godt bevis på at Sunniva evner å lage juice av høy kvalitet, basert på utsøkte norske råvarer.

Eplene i Hardanger er noe av de mest smakfulle vi har i Norge, og de beste eplene finner vi i et begrenset omfang utvalgte steder langs Hardangerfjorden.

Fremfor å trykke hardt på de lett tilgjengelige klisjeene om Hardanger, valgte vi å demonstrere Sunnivas rolle som juiceekspert gjennom en hyllest til epletrærne og årets «innsats».

På en ekte, naturlig og estetisk måte viser vi en ydmykhet for å få lov til å høste fra så spesielle trær, og muligheten til å lage en så spesiell juice.

7113-5c6d3-original.pdf

23658-d78e4-original.pdf PDF, 524.054 KB
Last ned

Involverte byråer

96634 a6bfc profile large

McCann Oslo