Heisholt Inc. jager bort regningene sammen med Bank 2

Bank 2 er i disse dager på luften med nyprodusert reklamekampanje. Heisholt Inc. står for konsept og idé.

Bank2

– Bank 2 har 15 års erfaring med å hjelpe mennesker som av en eller annen årsak ikke får lån i den vanlige banken, tilbake til en ny økonomisk start. Det er spesielt krevende tider for folk nå, og det er viktig å ha full oversikt over egen økonomi, og refinansiere dyr gjeld og kreditter. Gjennom samtaler med våre kunder opp gjennom årene, vet vi hvordan de føler seg, og det er det vi fortsetter å dramatisere i vår nye kampanje, sier Petter Bjørnstad, salgs- og markedssjef i Bank 2.

– I forrige kampanje for Bank 2, var «regningsmonsteret» et sentralt element, den ensomme og vonde følelsen av å være jaget av et økonomisk kaos du ikke har kontroll over, og som truer med å velte alt. Vi fortsetter å dramatisere samme innsikt i denne nye kampanjen, det handler fortsatt om å være jaget av regninger og økonomisk kaos, som Bank 2 kan hjelpe med å få orden på, men denne gangen er det mer «analoge regninger» som følger deg, i det vi mener er enkel og tydelig kommunikasjon som vi vet målgruppen kjenner seg igjen i, sier Erik Heisholt, kreativ leder i Heisholt Inc.

Kampanjen går i disse dager på TV 2, på digitale flater og i sosiale medier. Filmer er produsert av Motion Blur. Stillsfoto av Marcel Lelienhof.

Andre involverte

K

Ketil Jansen

Musikk

M

Marcel Leliënhof

Stillsfoto