Hjelper deg med nesten alt

Reklamebyrået Hei! har laget tre nye filmer for Opplysningen 1881. Her kan du se de to første.

17507 abc28 original
17508 b3f9c original

Denne gangen møter vi vanlige folk som forteller historier hvor opplysningstjenesten har vært involvert, godt hjulpet av animasjon som visuelt virkemiddel.

Opplysningen 1881 etablerte i 2008 reklamekonseptet «vi kan hjelpe deg med nesten alt», med filmer som illustrerte et knippe vanlige og noe mer uvanlige henvendelser til 1881.

Folks egne historier. Etter drøyt to år med ulike karakterer som bruker 1881 og får hjelp med nesten alt, mente byrå og kunde at tiden var moden for å høre folk fortelle om sine egne «vi kan hjelpe deg med nesten alt-opplevelser» med Opplysningen 1881.

Vi har stor tro på at denne videreutviklingen av markedskonseptet vårt skal opprettholde vår klare posisjon som markedsleder innen opplysningstjenester. Vi viser at arbeidsdagen hos 1881 består i å hjelpe folk med små og store utfordringer i hverdagen, men denne gangen blander vi film og animasjon for å fortelle historiene. Det har gitt markedsmateriellet vårt et helt nytt uttrykk som vi tror vil skape oppmerksomhet og skille seg ut i TV-ruta. Fokus ligger stadig på Opplysningen 1881 og den rollen vi kan spille i ulike situasjoner i folks hverdag, sier Kenneth Fredstie, markedsdirektør i Opplysningen 1881.

Filmene er produsert av Paradox. All animering er gjort av Mikrofilm. I mediespilleren ser du to av filmene. Den siste filmen i serien debuterer i løpet av noen uker.

Teamet i Hei:

AD: Nico Wahl

Tekst: Thomas Mittun-Kjos

Prosjektleder: Ann-Kristin Eikebø

Konsulent: Simen Hanssen

Paradox:

Produsent: Jannecke Nordskog

Regi: Krostoffer Carlin

Mikrofilm:

Lise Fearnley, Cathinka Tanberg, Andreas Paleologos, Bjarte Agdestein, Audun Røberg, Julie Engaas, Morten Pedersen, Magnhild Winsnes, Hanne Berkaak

Ansvarlig hos kunde: Marianne Lund, Kristin Holt Gjøvaag og Kenneth Fredstie

Involverte byråer

Hei! Reklamebyrå