Hyller Bergens stolthet i ny musikkvideo

Sammen med Sølvrev og bandet Den 12. mann farget Bergen Fiber byen rød under innspillingen av ny musikkvideo.

Sønneravbergen

De siste årene har Sølvrev gjort en rekke produksjoner for Bergen Fiber, med et spesielt fokus på deres sponsorat av Sportsklubben Brann. Denne gangen tok de kontakt med produksjonsselskapet med et ønske om å lage en video som skulle hylle Bergen, fotballaget Brann og bergenseren.

– Bergen Fiber var allerede inne på tanken om en slags musikkvideo, så dette var naturlig for oss å spille videre på. Idéen var å sentrere videoen rundt en konsert på Brann Stadion, hvor vi prøvde å samle så mange supportere som mulig. En litt regntung torsdag påvirket oppmøte litt, men de som stilte opp var 100 % påskrudd og gjorde en nydelig jobb! Et annet viktig element i videoen var å dra rundt til en håndfull bydeler og filme ikoniske, lokale, steder og folkene derfra. Dette for at man skulle inkludere Bergen i videoen, sier produsent og regissør William Glandberger om produksjonen.

Se videoen her.

Ikonisk Bergensband

At det var det ikoniske Bergensbandet Den 12. Mann som stilte opp for konserten var ikke en selvfølge, da bandet ikke har spilt sammen på åresvis.

– De likte idéen, og hev seg rundt for å få det til. Og de leverte så absolutt. Vi hadde med oss røyk og pyro, men de største rakettene var definitivt gjengen i Den 12. Mann!, fortsetter Glandberger.

Innspillingen var i stor grad en dag som var preget av lek og eksperimentering med kamera.

– Vi hadde en plan som grunnlag, men utover det var det høy grad av kreative og spontane løsninger for å få alle bildene vi trengte og ville ha. Jeg synes vi endte opp med mange ikoniske bilder, både av tattoverings-Stein på Møhlenpris, og fotballsko i undikken på Nordnes! Og så ble det mye gull av bandet. Hvem andre puller opp på Stadion i det outfittet der?, sier regissøren.

Brann BF 24
Brann BF 20
Brann BF 18
Brann BF 1
Brann BF 11
Brann BF 26

NRK var tilstede på innspillingen

Under planleggingen av musikkvideoen gikk produksjonsselskapet bredt ut i diverse bydelsgrupper på Facebook for å rekruttere. Dette gjorde at NRK Vestlandsrevyen fikk med seg planene og stilte opp på stadion for å intervjue både vokalist Ossie Nordgreen og Gro Frammarsvik fra Bergen Fiber på direkten.

Skjermbilde 2022 05 13 kl 10 34 41 2
Skjermbilde fra NRK.

– Dette var en utrolig kjekk kveld, og jeg ble veldig imponert over- og ikke minst stolt av å se alle involverte i aksjon. Det profesjonelle crewet til Sølvrev med sin ro og myndighet, men samtidig smilet på lur, ga både bandet og publikum tryggheten og energien til å gi full gass. At NRK ville komme og filme live fra innspillingen ga oss en ekstra boost. Vi gleder oss enormt til å dele resultatet med kundene våre, avslutter salgs-og markedskoordinator i Bergen Fiber, Gro Frammarsvik.

Filmen hadde premiere på stadion 30. mai, i forkant av kampen mellom Brann og erkerivalen Mjøndalen. Kampen endte 7-0 til Brann.

Involverte

G

Gro Frammarsvik

Ansvarlig hos Bergen Fiber