Iskald reklame

Kitchen har laget seks korte reklamefilmer for Isklar.

16218 d1f39 original
16219 b5609 original
16220 42986 original
16221 b646b original
16222 83edf original
16223 e856c original
16224 3570b original

Med verdens reneste vann fra Folgefonna og spesialdesignede flasker er vannleverandøren Isklar rede til å erobre nye markedsandeler, og er nå klare i norske butikker med en sparkling-variant av vannet fra kilden under breen i vest. I den forbindelse har Kitchen laget seks korte filmer for både stillvann og sparkling, som skal vises på kino og TV i Norge, og etter hvert også i Storbritannia og andre markeder.

Filmene, som er basert på allerede utviklede annonser, er laget hos Prologue i Los Angeles, med Kyle Cooper i spissen. Han ble for alvor kjent for sin jobb med tittelsekvensen på David Finchers «Seven, og har også gjort det samme for filmer som blant annet «Kiss Kiss Bang Bang», «Rock N Rolla», «Tropic Thunder», «Iron Man» og Spiderman-filmene.

Klikk neste-pilen. Siden filmene er så korte har det oppstått et kuriøst lite problem med å vise dem her oss oss; den tekniske løsningen vår får ikke generert det stillbildet som vanligvis vises i front. Dermed har vi selv lagt ut et stillbilde først, og derfor må du klikke på neste-pilen til høyre i mediespilleren for å se filmene.

Ansvarlige hos kunden er Cathrine Aasen og Aoife Burnell-Smith. Hos Kitchen er det Anne Gravingen, Bendik Romstad og Tom Rainer Thuv som står bak, sammen med byråprodusent Caroline Werring Otnes, konsulent Anders Aunbu, prosjektleder Mette Løland og strategisk planner Sten Bråthen. Musikken er ved Lars Kilevold og Edvard Grieg. Regi og produksjon er det Prologue og Kyle Cooper som står for.

Involverte byråer

87152 b889b original

Publicis Kitchen