«It takes a village to raise a child»

Er du forelder, fadder, beste eller bonus? Her har du tidenes gaveidé!

Den nye gavefunksjonen i spareappen Smartspar er den første i sitt slag. Den gjør det enkelt å opprette et sparefond til barnet ditt, og invitere besteforeldre, faddere, tanter og bonusvoksne til å bidra.

– Tenk på alle gavene slekt og venner skal gi til et barn. Det er mange anledninger, og vanskelig å finne på noe meningsfullt, sier administrerende direktør Bjørn Slåtto i Eika Kapitalforvaltning.

– Et bidrag til et sparefond er en gave som vokser med barnet. Og det kan fort bli en betydelig sum, som kommer godt med den dagen man skal ta lappen eller studere.

– Et helt samfunn

– Det kreative konseptet bygger på et ordtak med afrikansk opprinnelse, som handler om at det trengs et helt samfunn av ulike mennesker for at et barn skal kunne vokse og utvikle seg, sier kreativ leder Ingrid Leren Wathne i Schjærven Reklamebyrå.

– Det er mange som vil bidra, ikke bare med kjærlighet og gode råd, men også med pengegaver. Og nå har vi gjort det enklere.

Smartspar er et resultat av en lengre innovasjonsprosess, og mange har bidratt. Selve tjenesten er utviklet hos Eika. Evoked Set har vært ansvarlig for content og Wavemaker for medierådgiving.s