JCP PRAD og Casi reiste Europa rundt for å snakke med ledere i mobilitetssektoren

Mobilitetssektoren er i konstant utvikling, og det har skjedd mye siden Casi ble grunnlagt i 2018. Det norske teknologiselskapet selger skreddersydde bilabonnementstjenester som en white label-tjeneste til noen av de største spillerne på bilmarkedet.

Casi

Da PR- og reklamebyrået JCP PRAD fikk utfordringen om å hjelpe selskapet ta kategorierskap til teknologi for bilabonnement, ble løsningen innholdsserien «Join the ride».For å skaffe seg selv og kundene sine enda bedre innsikt i hva som skjer i mobilitetssektoren, dro kommunikasjonssjef Jordan Symonds i Casi ut i Europa sammen med JCP PRAD for å intervjue ledere i mobilitetssektoren.

– Vi ble med industriledere på en kjøretur i deres respektive byer, mens de delte sin innsikt og opplevelser med å implementere nye businessmodeller i en mobilitetsindustri i utvikling, forteller Symonds.

– Det har vært utrolig morsomt å filme, og ikke minst veldig lærerikt. Vi har lært mye av å snakke med fremtidstenkende opinionsledere, og høre deres tanker om den store endringen vi ser i hvordan man eier og har bil, nå og i framtiden. Det er alltid gøy å gjøre ting sammen med den fine gjengen i JCP, og dette er kanskje det morsomste prosjektet vi har hatt sammen så langt, fortsetter hun.

Så langt har episodene med Augustin Friedel i Potsdam og Jesper Hill-Kjærsgaard fra København kommet ut. Med seg fra JCP har Symonds hatt fotografene Alexander Herlev og Morten Forbech Vinje. Foreløpig er 3 episoder sluppet og gjengen bak kan love at det kommer mer. Episodene kan man se i sin helhet på YouTube eller casi.auto/join-the-ride.

– Det har vært kult prosjekt å jobbe med, og vi er veldig fornøyde med resultatet, sier fotografene.

Trailer.

Byråleder Lars Eia Kirkholm er stolt over det de har fått til sammen med Casi.

– Vi har hatt et veldig godt samarbeid hele tiden, noe som har vært helt avgjørende når vi har koordinert og gjennomført disse intervjuene over hele Europa. Det har vært et skikkelig morsomt prosjekt å være del av, og episodene har blitt veldig kule. Det er bare å følge med på LinkedIn framover! slår han fast

Involverte

J

Jordan Symonds

Ansvarlig hos kunde