Julehilsen fra 68º NORD

Julehilsen fra den nye lokalbanken på 68º NORD

For å markere avsløringen av den nye bankens logo, ble det laget en julehilsen fra banken til lokalbefolkningen.

– Vi er rett og slett veldig stolte av denne filmen, sier banksjef Tore Karlsen i Sparebank 68º NORD. – Vi synes den får frem hva slags bank Sparebank 68º NORD vil være. Det ble en veldig fin måte å ønske lokalbefolkningen god jul på, og samtidig få vist frem den noe logoen.

Hva slags bank ønsker Sparebank 68º NORD å være?

– Vi vil være en lokalbank som stiller opp for våre kunder og for lokalsamfunnet. På den måten skal vi etterleve vår visjon om å skape mer verdi lokalt, sier Karlsen.

I filmen hører vi også låta «Desemberbarn» av Kari Bremnes. Hvorfor valgte dere akkurat den låta til denne filmen?

– Vi er utrolig glade for at Kari Bremnes ville låne ut den flotte sangen sin til dette formålet. Kari er jo først og fremst en fremragende artist, men hun representerer også mye av det denne fusjonen prøver å oppnå, nemlig det å være en brobygger mellom lokalsamfunnene i Lofoten, Vesterålen og Harstad. Vi som bor i Harstad føler jo et eierskap til Kari som artist, og det samme gjør våre venner i Lofoten, med rette, sier Karlsen.

I filmen ser vi jo mange ansatte i banken, både fra kontorene i Lofoten, Harstad og på Sortland. Hvorfor har dere valgt å bruke egne ansatte i filmen?

– Vi synes det var en fin måte å få frem at selv om banken endrer navn og logo, så er vi de samme menneskene. Vi er på mange måter de samme, bare enda bedre rustet til å møte fremtiden nå som vi står sammen.

Logoen er utviklet av den lokale kunstneren Geir Samuelsen. Filmen er utviklet av Deadline Media på Sortland og reklamebyrået Hipp Hurra i Harstad.