Kastrering – en uventet gave

I kampanjen fra Mvh og Dyrebeskyttelsen Norge for Lisaklinikken blir man bedt om å støtte en god, men kanskje litt utradisjonell sak.

Narbilde 2800x2200

Ikke alle dyr får den veterinærhjelpen de trenger. Relativt enkle tiltak som tannrens, ID-merking, sårbehandling og kastrering kan frita våre firbeinte venner for mye lidelse. Men ikke alle eierne har råd til å bære disse kostnadene.

Dette var én av grunnene til at Dyrebeskyttelsen etablerte Lisaklinikken, en gratis veterinærtjeneste for personer som av ulike årsaker ikke har råd til å oppsøke veterinær. Et slags Frelsesarmeen eller Blå Kors for dyr.

Men å utføre gratis veterinærtjenester er dessverre ikke kostnadsfritt, og siden Dyrebeskyttelsen ikke får noen statsstøtte, må de drive inn alle disse pengene selv.

– Vi har blitt kjent med Dyrebeskyttelsen gjennom vårt arbeid med Fundraising Norge, og begynte å tenke litt på hvordan vi kunne bistå, sier Geir Florhaug i Mvh.

Løsningen ble å legge noen gavekort i nettbutikken, som med en litt utradisjonell vinkling kunne trigge et smil. Og et kjøp.

Kortene 2800 2200x

– Folk er ikke uvant med å støtte gode saker gjennom å kjøpe gavekort med konkrete formål slik som geit, teppe eller skolepult. Og fra nå av, kastrering og tannrens, avslutter Florhaug.

Du kjenner helt sikkert noen som vil bli glad for å få kastrering på farsdagen. Eller tannrens til jul. Kortene finner du her: https://lnkd.in/ge464APZ

Involverte

H

Hanne Svenningsen

Ansvarlig hos kunde