Kjærlighetssorg for Talkmore

Talkmore og TRY er klare med sin sjette film på konseptet «Det koster så lite, men kan bety så mye». Denne gangen er tematikken menn og kjærlighetssorg.

– Det er vel få temaer som er mer dekket innenfor bøker, film og musikk enn kjærlighetssorg, men påfallende mange av disse historiene handler om jenter. Det er vel nok å nevne «Bridget Jones». Vi hadde lyst til å gjøre en mannlig «take» og på den måten få frem noen nye sider, sier AD Karin Lund i TRY.

Denne gangen er det såkalte «arrangementer» i sosiale medier som spiller en rolle i historien og brukes på en «ny» måte.

– Vi vet at målgruppen er ivrige brukere av arrangement-funksjonen på Facebook, det være seg store konserter, fotballkamper eller bursdagsfeiringer. Vi hadde lyst til å vise frem at et slikt «arrangement» også kan være en personlig, liten ting, sier tekstforfatter Øystein Halvorsen.

Markedsdirektør Christine Henriksen Aanestad i Talkmore utdyper:

– Med konseptet ønsker vi å gi stadig nye eksempler på at mobiltelefonen kan spille en positiv rolle i folks liv. Noen ganger er faktisk en liten invitasjon i sosiale medier alt som skal til. Og så ønsker vi selvfølgelig å få frem at «det koster så lite», bokstavelig talt, i mer taktiske versjoner etter hvert, sier Aanestad.

Også denne gangen spiller musikken en viktig rolle. Låta som brukes i filmen er «Go your own way» med Lissie. Marius Holst hos Fantefilm har som vanlig hatt regi.

TRY OPT har laget uttak for sosiale medier mens TRY APT har laget mer taktiske filmer som kommer på lufta etter hvert.