Klart du kan male pepperkakehuset!

Med Butinox Pepperkakehusmaling har Scanox og Butinox Futura skapt en vinteraktivitet som har fått stor respons.

68794 9cfac original

Mer vinteraktiviteter, for å minne norske husmalere om kommende våraktiviteter. Det var ønsket fra Scanox og Butinox Futura. Anorak tok utfordringen, og sammen med mesterkonditor og tidligere coach for Norges offisielle landslag for konditorfaget, Pierre Xavier Chinniah, utviklet de idéen om Butinox Pepperkakehusmaling.

– Det har vært en morsomt prosjekt, med enorm respons, forteller konsulent Rune Roalsvig.

Lars Holthe og Peter Power utviklet idéen, og det ene tok det andre. Stor respons på konkurranse, filmdeling på nett, pepperkakehusmaling.no og lange sekvenser på TV2s «God Morgen Norge» er bare litt av resultatet.

Kun for pepperkakehus

Pierre har samarbeidet med produktsjef for Butinox Futura, Anders Hvinden for å sikre at husfargene er trendy, og at de samtidig frister pepperkakehusspiserne.

– Vi har blitt enige med Pierre om å gi malingen 12 dagers garanti på farge og glans, så den holder godt inn i juletiden. På pepperkakehus, vel og merke, ikke på pepperkakemenn og deres koner. Denne malingen er for hus, sier Anders.

Pierre og Anders forteller at de har eksperimentert med både kost og rulle får påføring av pepperkakehusmalingen.

– Det går bra med alle verktøy, men mest av alt er dette er en jobb for små hender. Slipp barna løs. Og husk: Har dere allerede laget pepperkakehuset, er det ikke for sent. Vår oppfordring til alle er å bruke romjulen til litt oppussing. I 2015 har nordmenn i stor grad malt og beiset bolighusene sine i ulike gråtoner. Vi er veldig spente på hvilke farger som vil slå an på spiselige hus.

Involverte byråer

A

Anorak

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2015 Direkte

  • Gullblyanten 2015 Promo og aktivering